Má šamanská stezka

  Vydejte se se mnou na cestu....

Vítejte na mém blogu. Založení mého blogu vnímám jako další krok na mé cestě, jak lidem přiblížit svou spirituální cestu a podělit se tak o své zkušenosti a poznatky z tohoto světa.         Již pár let na sobě velmi intenzivně pracuji a mým průvodcem je šaman Jan Luňáček, který mě provází po tzv. Šamanské cestě  (proto i ten název). Je to velice náročné, protože člověk prochází přes své temné stránky, postupně zpracovává své karmy, rozpouští ego, poznává, jak funguje spirituální svět a vrací se zpět domů.

Na co se tedy můžete těšit?

  • na zajímavé postřehy ze světa šamanismu, tak jak ho zažívám
  • budu zde vysvětlovat pojmy, se kterými se ve spiritualitě setkáte a nejsou moc známé
  • pokusím se s vámi podělit o své prožitky, abych dodala odvahu tomu, kdo ji potřebuje
  • budu tu psát o našich ceremoniích, k čemu slouží a co přinášejí
  • a pokusím se tu odpovědět na zajímavé dotazy z přednášek, které pořádám


A proč?

  • ušla jsem už obrovský kus cesty a udělala jsem na ní snad všechny chyby, které jsem mohla, proto bych se s vámi o to chtěla podělit, třeba vám to ušetří čas a utrpení
  • nechci a nebudu zde nikoho přesvědčovat, že jen tato cesta je správná... je to moje cesta a každý má tu svou. Je to jen inspirace a koho to zajímá čtěte, napište mi, přijďte, ptejte se... pokud to s vámi nerezonuje a nic vám to neříká, či vás to popouzí, je to v pořádku. Máte jinou cestu a jiné prožitky. Ale prosím, nechte si svůj názor pro sebe, nebo si napište vlatní blog.


Šamani

18.02.2020

Šamanem se člověk nemůže stát, šamanem se člověk rodí.

Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.

Jednoduché a krátké články vám pomohou udržovat čtenáře v obraze. Zajímavý úvodní odstavec a stručný, informativní obsah zaručí, že se k vám budou rádi vracet pro další novinky.